Processó en honor de la Mare de Déu del Lledó

El primer diumenge de maig, dia gran de la nostra Patrona, després dels tradicionals actes litúrgics, tenia lloc la processó general pels voltants de la Basílica amb la participació de la Gaiata 15 Sequiol, representada per diversos membres de les comissions major i infantil, acompanyant a Iker, Nagore i Àgueda, els nostres màxims representants en la Magdalena 2018.
Per un camí de fulles de taronger i caient del Cel pètals de rosa, la nostra Mareta eixia de la Basílica un any més per tal de saludar al seu Poble i estar al seu costat. Crits de Visca, masclets i carcasses, música, ball i moltíssim sentiment al voltant de la Lledonera.
Molts van ser els Sequiolers que van viure de primera mà aquest acte. Nino Turch, Xema Orozco i Adrian Nebot com a barreros de la Verge, portant damunt els seus muscles a la Lledonera. Una feina que també va fer el nostre Sequioler de l’Any 2018, Alberto Armijo, Gerent de la Fundació Caixa Castelló. Una tasca força exigent, però un orgull i una grandíssima satisfacció per damunt de tot. Un poc davant d’ells, la Sequiola Belen Guinea, elegantíssima de negre i amb la mantellina, acompanyava a Sant Vicent.
Gaiaters, sequiolers, sempre compromesos amb les nostres tradicions i cóm no, amb a nostra Patrona. Visca per sempre la Mare de Déu del Lledó!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*