ELECCIÓ DELS CÀRRECS REPRESENTATIUS PER A LA MAGDALENA 2023

Conforme al que es disposa en el Reglament de Règim Intern i de Funcionament de l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol; i concretament en els seus articles 21: Exercici i calendari festiu i en el 26: Elecció dels càrrecs representatius; a primers del mes de juny, la Junta Directiva de l’associació es va reunir amb la finalitat de ratificar els nomenaments de Madrina, Madrina Infantil i President Infantil, per a la Magdalena 2023, atenent el llistat preferencial existent.

Una vegada verificat que es complien tots els requisits i prèvia ratificació per part dels interessats –tenint en compte les circumstàncies pandèmiques viscudes en anys anteriors que ha suposat una reestructuració del citat llistat preferencial- de la seua voluntat de continuar aspirant a aquests càrrecs per a aquesta nova edició magdalenera, es va aprovar, per unanimitat, designar com:

• MADRINA a la senyoreta Adriana Llopis Pascual

• MADRINA INFANTIL a la xiqueta Lucia Benedito Ordaz

• i PRESIDENT INFANTIL, al xiquet Carlos Benedito Ordaz

Immediatament, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, va telefonar als tres nominats per a comunicar-los la seua elecció i traslladar-li l’enhorabona de la Junta Directiva.

Moments d’immensa alegria es van viure en la seu festera a l’arribada d’Adriana, Claudia i Carlos, els qui van saludar efusivament als qui els aplaudien, per primera vegada, ja com a màxims representants del Sequiol per a la Magdalena 2023. I no menys emotiu va ser l’abraçada amb Lourdes, Alejandra i Manel, els nostres magnífics representants de la Magdalena 2022, els qui, amb un sabor agredolç per recordar tants moments viscuts intensament, però sabedors que arribava el moment del relleu, els van fer arribar més alegria i il·lusió, si cap, per a l’acompliment dels seus nous càrrecs.

L’estiu estava molt a prop i Sequiol ja tenia en Adriana, Claudia i Carlos, als seus màxims representants per a la Magdalena de 2023. I de la qual ja es començaven a saber nous esdeveniments: la nostra presentació oficial al Palau de la Festa quedava datada per al 12 de novembre.

Magdalena 2023, ja és una realitat. A gaudir-la!!!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*