Carter Reial al Sequiol

El màgic dia dels Innocents, va ser el el elegit per l’emissari de SSMM els Reis Mags d’Orient per a arreplegar les missives dels xiquets en el Sequiol. A les 20 hores, va fer entrada el el nou Cau del Sequiol, adornat especialment per al moment el Carter Reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, on li esperaven innumerables xiquets de la comissió, veïns i amics, tots ells portant la carta amb els seus desitjos de regals.

En primer lloc van ser els representants de la Magdalena 2017: Teresa, Marcos i Beatriz, els que van entregar la carta amb els seus desitjos al Carter. Complit amb el protocol·lari acte, van voler ser part activa, ajudant al Carter Reial, fent entregar d’uns detallets a tots els xiquets allí presents.

Il•lusió, nervis, un cúmul de sensacions, un a u, van anar passat pels braços del Carter Reial, els xiquets i xiquetes que l’esperaven des de feia una bona estona. Tots volien parlar amb ell per a aclarir-li els detalls de les seues peticions i deixar-li molt clar el bons que havien sigut durant l’any que s’acabava. I,després, depositar ells mateixos la seua carta en la BÚSTIA REIAL.

Una vegada entregades totes les cartes, va ser la nostra Presidenta Elisabeth, qui va dirigir unes paraules al Carter Reial, informant-li que tots els xiquets del Sequiol, s’havien portat bé, havien fet totes les seues tasques escolars i a casa, en definitiva que els SEQUIOLOS són molt bons xiquets i xiquetes.

Al continuació va ser el Carter dels Reis Mags, el que va voler dir-los a tots els xiquets i xiquetes que continuen sent bons, que facen cas als seus pares i que siguen bones persones per a poder aconseguir aquells regals tan esperats. Tots els presents seguien aclaparats les paraules del Carter Reial, amb caretes d’il•lusió i ullets brillants d’emoció.

El Carter Reial, amb el seu botí de cartes en la seua bústia, se’n va anar entre aplaudiments mentres els xiquets el seguien amb la seua mirada. Havia de seguir el seu camí perquè la màgica nit de Reis Mags tots els desitjos es puguen complir en realitat.

Com a punt final, la Gaiata va invitar tots els xiquets a una Xocolatada per a començar a endolcir una il•lusió que ja està a punt de complir-se.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*