Sopar de la reina

Com mana la tradició, amb l’olor a pólvora apuntant ja pels carrers, la Regina de les Festes 2019, Natàlia Palacio, complimentava als màxims representants gaiaters amb un magnífic sopar, en un ambient distés poques setmanes abans del començament de les Festes de la Magdalena del 2019.

En un cèntric hotel de la nostra ciutat, se celebrava el tradicional sopar que cada any, la Reina de les Festes, ofereix a les Madrines i Presidents de les dinou Gaiates, acompanyats tots per les Dames de la Ciutat i alguns representants de la Junta de Festes, encapçalada per la seua Presidenta Noelia Selma. Tampoc va faltar el President del Patronat de Festes, Omar Braina.

En una nit tan especial van brillar amb llum pròpia les màximes representants del Sequiol, la seua Madrina Andrea Molés i la Presidenta Elisabeth Breva.

Un acte de germanor entre els màxims representants de les nostres Festes, on a més de degustar un magnífic sopar, es van fer intercanvi de regals, i van ballar, riure i xarrar de moltes coses però sobretot de l’imminent inici de la Magdalena 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*