XIV Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló” – Elecció de las Maquetes guanyadores-

Per catorzé any consecutiu, la Gaiata 15 Sequiol va convocar el passat mes d’octubre el concurs de maquetes de Gaiates dirigit als escolars de la nostra ciutat, centres d’infantil i primària, i instituts d’educació secundària.
Un any més, els xiquets de Castelló van demostrar que la seua imaginació no té límits. Vam poder veure gaiates de suro, fusta, plàstic o tela. Detalls rematats amb vidrieres, capsuletes de café, escuradents, palletes i fins i tot plastilina. Obres mestres fetes per uns grandíssims artistes.
Amb la finalitat de triar les tres millors maquetes, la vesprada del dijous dia 9 de març es va reunir en el recinte municipal de la Pèrgola un jurat expert format per la Presidenta del Patronat de Festes Sara Usó, el President de la Junta de Festes Juan Vicente Bellido, la periodista del diari El Mundo Chelo Pastor, la periodista del diari Mediterraneo Cristina García, l’artista gaiater Jose Luis Aragones, l’artista gaiater Raúl Collazos, l’artista gaiatera Vanesa Pérez, el pintor Lorenzo Ramírez, el Director de Carrefour Castelló Javier González, la Directora de RRHH de Carrefour Castelló Ana Serrano, el gerent de la Fundació Caixa Castelló Alberto Armijo i per part de la Gaiata 15 Sequiol, el seu assessor Agustín Mon, i els vicepresidents Jorge Martí i Victor Orozco.
Entre més d’un centenar d’obres presentades, pertanyents a una dotzena de col•legis de la nostra ciutat, en una decisió gens fàcil per al Jurat, van resultar guanyadores les següents maquetes de gaiates:
Primer Premi: Javier Godes Martí, de sisé de primària en el CEIP Isidoro Andrés, amb la maqueta que porta per lema “L’Esclat de la Magdalena”
Segon Premi: Sandra Espuig Aragonés, de sisé de primària en el CEIP Cervantes, amb la maqueta que porta per lema “Al son de la música”
Tercer Premi: Carlos Daniel Buciumean, de cinqué de primària en el CEIP Isidoro Andrés, amb la maqueta que porta per lema “Quan la Magdalena arriba la festa no s’acaba”
Enhorabona als premiats i el més sincer agraïment al nostre patrocinador per segon any consecutiu Carrefour Castelló, així com a l’Ajuntament de Castelló, a la Diputació de Castelló i a la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana per la seua col•laboració.
Dissabte que ve 11 de març, a les 12 hores i en el Museu Etnològic de Castelló, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de totes les maquetes presentades al concurs.
Així mateix, dijous que ve 16 de març a les 18 hores i en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló, tindrà lloc el lliurament de premis als guanyadors.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*