Volta a la ciutat

Sota l’organització de la Federació de Colles de Castelló -presidit pel recentment reelegit Pepe Beltrán Bacas- el “món de la festa” es donava cita en l’entranyable recinte del Ribalta: La Pèrgola – emblemàtic edifici municipal que rebia, en dates recents, l’aprovació per a un ambiciós projecte de remodelació- per a celebrar la “tornà a la ciutat”, acabat el període estival.

Cercavila, pirotècnia i un “sopar de pa i porta” era l’excusa perfecta perquè totes les associacions festeres reactivaren els seus anquilosats mecanismes darrere d’unes, més que probable després de dos anys de “sequera”, festes de la Magdalena 2022.

Un acte que va comptar amb la presència de la Reina Infantil de les Festes i de la seua cort d’Honor, així com representació de la nostra associació; amb la nostra Presidenta, Elisabeth Breva, que acompanyava a les nostres Madrines, Lourdes Climent i Alejandra Sáez.

Una amena vetlada que va servir per a tornar a reprendre el pols fester -encara que amb tots els condicionants que imposa la situació sanitària que ens toca viure, mascaretes incloses- i poder departir amb els qui estan nomenats a greixar i posar en marxa la maquinària festiva de la nostra ciutat. Tots desitgem que així siga, que la Covid ens done un respir, i la Magdalena siga, per fi, una realitat.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*