Voladoret d’Or 2018, Elisabeth Breva

Hi ha pocs títols que li falten a Elisabeth dins del món fester. Dama de Gaiata, Madrina de Sector, Dama de la Ciutat, primera dona presidenta de Gaiata, membre de la Junta de Festes, primera dona presidenta de la Federació Gestora de Gaiates, Presidenta perpètua de Sequiol, …, tot un seguit de títols equivalents a una vida sencera dedicada a mantenir viva la tradició i les festes del nostre estimat Castelló.
També des de l’àmbit personal, Elisabeth té l’orgull d’haver estat la primera dona Galantejadora, lloant amb la paraula a la Reina Estefania Climent. I encara més, esposa, mare i tia de pregoners, un fet que destaca amb majúscules en el seu ampli currículum fester.
Però la Magdalena 2018 li oferia dues sorpreses noves. La primera, uns mesos abans de començar la setmana gran, el seu nomenament com a integrant del Comité Científic en el IV Congrés Magdalener. La segona i sens dubte la més emotiva, la seua elecció com a Voladoret d’Or 2018, el títol honorífic que cada any concedeix la Colla Rei Barbut a una persona destacada de la nostra Ciutat.
Aquest nomenament omplia de felicitat a la Presidenta de Sequiol, qui a més li uneix una gran amistat personal amb molts membres de la Colla, començant pel seu President Enrique Carceller i la seua esposa Maria Sebastià, barbuts i també sequiolos des dels inicis de la Gaiata 15.
La nit abans del començament de les Festes de la Magdalena 2018, en un sopar de gal•la organitzat per la Colla el Rei Barbut, el seu president feia entrega del fermall d’or a Elisabeth Breva. Acompanyada per la llum de la seua estimada Gaiata, rebia la distinció de Voladoret d’Or 2018 amb gran emoció i el compromís de portar amb orgull aquest títol que per a ella té un gran component sentimental.
Enhorabona ‘Jefa’.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*