Visita de la Reina i Tom Bombadil

El divendres de Magdalena s’iniciava en el sector sequioler amb despertà a càrrec de la secció de Dolçaina i Tabal de la 15.
Una mica més tard, degustació d’ous fregits amb el patrocini d’Ous Sales. Una degustació multitudinària en un ambient distés i alegre amenitzat per la nostra música més tradicional.
Mentrestant, els xiquets del sector s’ho passaven d’allò més bé en el Taller de pastissos de MissCupCakes, decorant les magdalenes amb gran originalitat, com si foren grans reposters.
Ja a la vesprada, van realitzar la seua visita oficial les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, acompanyades per membres de la Junta de Festes i de la Corporació Municipal. Estefania tornava al seu sector convertida en Reina, i ho feia de la mà de la seua petita Berta i en un ambient plujós que no va impedir celebrar-ho com l’ocasió mereixia.
Com és tradicional, van aprofitar la seua visita per a fer lliurament dels distintius “Fadrí d’Argent” i “Fadrí d’Or” als membres de la comissió i comissió infantil mereixedors de tal honor pel temps que porten participant activament en el món de les festes.
Per tercer any consecutiu, la jornada del divendres la tancarien Tom Bombadil, de nou amb gran èxit d’assistència d’un públic totalment entregat a les músiques i lletres del carismàtic grup castelloner.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*