VERGE DEL PILAR

El 12 d’octubre celebrem, entre altres efemèrides, el dia de la festa Nacional, la festa de la Hispanitat, però sobretot la Verge del Pilar, patrona entre altres de la comunitat aragonesa, una comunitat amb nombrosa presència en la nostra ciutat. Com cada any, convidats pel Centre Aragonés de Castelló, els nostres càrrecs de la Magdalena 2017, Bea, Teresa i Marcos, acompanyats pel Vicepresident Jorge Martí, van acudir convidats pels components d’aquest centre regional per a participar en les festes que l’esmentada Associació organitza coincidint amb la festivitat del dia gran de la seua patrona.
En primer lloc, van estar en la comitiva que va desfilar per diversos carrers de la ciutat per a dirigir-se a l’Església de la Santíssima Trinitat i participar en l’ofrena i posterior missa en honor a la Verge del Pilar.
De nou, un any més, no vam voler perdre’ns l’oportunitat de tornar a compartir amb tants veïns de la nostra ciutat que guarden les seues arrels en la veïna comunitat d’Aragó, i junts celebrar el dia gran de la seua patrona, per a viure a Castelló, una festa amb aires d’Aragó.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*