Sopar de Germanor

El dia de l’assaig de les imposicions de bandes, s’ha convertit en tradició celebrar un sopar al qual assisteixen totes les Madrines i tots els Presidents de les diferents Comissions de Sector, així com la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, les Dames de la Ciutat.
Aquest any no anava a ser diferent. Finalitzats els assajos, les Madrines i els Presidents de totes les gaiates, junt amb la Reina Natalia, la seua Cort d’Honor i la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, es traslladaven fins a un restaurant, molt conegut per als sequiolos, per tal de gaudir d’un bon sopar en germanor, calfant motors per als actes oficials d’Imposicions de bandes que començarien l’endemà amb els festers més xicotets.
Com no podia ser d’una altra manera, a aquest sopar no van faltar la nostra Madrina per a la Magdalena 2019, Andrea Molés Mir, acompanyada per la Presidenta Elisabeth Breva Almerich.
Les paraules il•lusionades de la Reina de les Festes 2019, Natalia Palacio Bernad, tancarien un acte informal però alhora molt emotiu

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*