SOPAR AGRAÏMENT

Acabat d’estrenar el mes de març, la comissió del Sequiol es va reunir, atenent la invitació dels nostres representants per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, per a gaudir d’una amena vetlada.
Finalitzat el sopar, Les nostres Madrines, Andrea i Natalia; i el nostre President Infantil, Marc, van obsequiar als comissionats un detall com a record del seu pas per aquesta comissió. I, en mostra recíproca d’agraïment, per tot el seu compromís en aquest any tan especial per a ells, la Presidenta de la Comissió, Elisabeth, en representació de tota la nostra família*gaiatera, va fer lliurament d’uns detalls molt panderoleros, així com un detall floral a les seues respectives famílies.
Per a finalitzar, va arribar el moment dels parlaments. Marc, Natalia i Andrea ens van sorprendre amb les seues emotives paraules que a més d’un li van fer aflorar alguna llagrimeta. Emocionats, molt alegres, feliços per tot el que esperen viure, van voler fer-nos partícips de quant ho estan gaudint ja però quant esperen poder viure intensament al costat de les seues respectives comissions. I, per descomptat, un agraïment molt especial a les seues famílies, vertaders “culpables” que aquesta Magdalena 2019 siga per a ells molt especial, havent facilitat el compliment d’un somni molt esperat.
Va tancar el torn de paraula la Presidenta, qui va animar a tota la comissió a continuar desenvolupant un treball ben fet, com sempre hem realitzat en Sequiol. I a gaudir de les nostres festes doncs aqueix és el secret dels nostres èxits. I a Marc, Natalia i Andrea els va donar un ordre directa: “Gaudiu de tots i cadascun dels moments que s’aveïnen perquè seran únics i irrepetibles”.
Les notes del Rotllo i Canya van donar pas a un amé fi de festa que va durar fins ben entrada la matinada. Sequiol es preparava per a la Magdalena 2019, en la qual Andrea, Natalia i Marc serien els seus banderers.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*