Sequioler de l’any 2016

Com cada any, l’A. C. Gaiata 15 Sequiol, nomena al “Sequioler de l’any”, un títol honorífic que recau en una persona o entitat que per la seua vinculació al Sequiol i per la seua col·laboració amb aquesta associació cultural, es fa mereixedora d’aquesta distinció.

Per a enguany 2016, la Junta Directiva en reunió celebrada el passat dia 9 de gener de 2016, va acordar per unanimitat nomenar com SEQUIOLER DE L’ANY 2016 al RALLYE CLUB COSTA AZAHAR, per la seua col·laboració amb aquesta Associació de forma desinteressada any rere any, participant tant en reportatges fotogràfics com en les diferents presentacions oficials dels nostres representants, així com en qualsevol acte que ha sigut necessari.

Per això, el dissabte 23 de gener a les 21,30 hores en els salons de l’Hotel Jaume I de Castelló, en un sopar homenatge, es va realitzar l’acte de nomenament de SEQUIOLER DE L’ANY 2016, així com les DISTINCIONS HONORÍFIQUES 2016.

Un acte que va comptar amb la presència de nombrosos components del Sequiol, amb els nostres càrrecs 2016, Ana, Balma i Carlos acompanyats per la nostra presidenta Elisabeth, que van exercir a la perfecció el seu paper d’amfitrions.

Paraules d’agraïment a tots per la seua col·laboració juntament amb els detalls per als assistents i plaques de nomenaments per als nostres Sequioleros d’Honor, van tancar un any més aquest acte tradicional de la nostra gaiata.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*