Recepció a les Corts 2018 i 2019

Una vegada realitzada l’elecció de Reines i Dames i escollida per l’Assemblea la Presidenta de la Junta de Festes per a l’exercici 2019, el món de la Festa es reunia de nou al migdia següent, aquesta vegada en el Palau de la Festa, per tal de celebrar la recepció a les Reines i Dames dels anys 2018 i 2019. A les primeres per a posar el colofó i el fermall d’or al seu any, on hem tingut el privilegi de comptar amb Beatriz Belenguer com a Dama de la Ciutat, i a les segones per a donar-los la benvinguda i on tindrem a Nagore, Madrina Infantil Sequiolera 2018, com a Dama de la Ciutat Infantil de la Reina Natalia.
L’acte va comptar amb els parlaments emotius i nostàlgics de comiat de Carla Bernat i Lucia Burguete, Reines 2018, i amb els parlaments emocionats de Natalia Collazos, Reina Infantil 2019, i de Natalia Palacio, Reina 2019, finalitzant amb les paraules de l’alcaldessa de la Ciutat, Amparo Marco.
Com a integrants que seran de la Cort de les Reines de les Festes, les nostres Madrines per al 2019, Andrea Molés i Natalia Queral, acudien al solemne acte acompanyades pel President Infantil Marc Osorio i la Presidenta Elisabeth Breva.
Amb els posats fotogràfics en les escalinates de l’escenari del Palau, finalitzava un acte que marca l’inici d’un nou any il•lusionant, replet de felicitat i de festa.
Enhorabona a tots i totes.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*