Recepció a les Corts 2017 i 2018

Una vegada realitzada l’elecció de Reines i Dames per part dels membres de la Junta de Festes i pels components del Patronat, el món de la Festa es reunia de nou al migdia següent, en el mateix lloc, el saló de plens de l’Ajuntament, per a celebrar per segon any consecutiu, la recepció a les Reines i Dames dels anys 2017 i 2018. A les primeres per a posar el colofó i el fermall d’or al seu any, on hem tingut el privilegi de comptar amb Estefania com a Reina de les Festes, i a les segones per a donar-los la benvinguda i on tindrem a Beatriz, Madrina Sequiolera 2017, com a Dama de la Ciutat de la Reina Carla.
L’acte va comptar amb els parlaments emotius i nostàlgics de comiat d’Estefania i Berta, Reines 2017, i amb els parlaments emocionats de Lucia, Reina Infantil 2018, i de Carla, Reina 2018, finalitzant amb les paraules de l’alcaldessa de la Ciutat, Amparo Marco.
Com a integrants que seran de la Cort de les Reines de les Festes, les nostres Madrines per al 2018, Àgueda Ibars i Nagore Garcia, acudien al solemne acte acompanyades pel President Infantil Iker Miralles i la Presidenta Elisabeth.
Amb els posats fotogràfics en les escalinates de l’edifici municipal, finalitzava un acte que marca l’inici d’un any replet de felicitat i de festa.
Enhorabona a tots i totes.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*