RATIFICACIÓ DE CÀRRECS MAGDALENA 2025

El primer acte que obri una edició festiva en Sequiol és la ratificació dels nous càrrecs. Complint amb el que s’estableix en l’article 26 del reglament de règim intern i de funcionament: “Dins de la primera setmana de juny de cada exercici fester, la Junta Directiva haurà de ratificar la terna de persones inscrites en la llista preferencial per a ocupar els càrrecs de representació per a eixa edició…” es convocava reunió ordinària de la Junta Directiva, dissabte passat 1 de juny.

Després de l’anàlisi de les candidates -no existint, en eixe moment, persona interessada per a President Infantil- que estableix la llista preferencial establida a aquest efecte i observant la idoneïtat d’aquestes, segons el que es disposa en la normativa d’elecció d’aquesta associació, es va procedir a aprovar, per unanimitat, el nomenament de la senyoreta, Claudia Llopis Pascual, com a Madrina del Sequiol, per a la Magdalena 2025; i a la xiqueta, Natalia Espín Solano, com a Madrina Infantil de la Gaiata 15, per a la Magdalena 2025. I, com marca la tradició protocol·lària, l’acabada de reelegir en el càrrec de Presidenta, Elisabeth Breva, va procedir a comunicar-los, via telefònica, la bona nova.

I no es van fer de pregar, a la velocitat de la llum gaiatera, van acudir a la nostra seu social on la majoria de la comissió els esperaven per a donar-los l’enhorabona i desitjar-los un immillorable any. I les primers que van voler estar acompanyant a Claudia i Natalia van ser, com no podia ser d’una altra manera, els seus antecessors en el càrrec, María Voltes, Leyre Salines i Víctor López, els qui es van fondre en una llarguíssima i emotiva abraçada, fruit dels intensos anys de complicitat viscuts en el si de la nostra comissió.

Tots i cadascun dels presents, van felicitar una radiant i emocionada Claudia i a una no menys feliç i il·lusionada Natalia que, en el seu màgic núvol, levitaven en un desitjat somni que hui es convertia en realitat. I, com no, el moment va quedar immortalitzat per a la posterioritat, amb la consegüent sessió fotogràfica a càrrec del fotògraf de capçalera del Sequiol, Lauren Benedito -qui, per cert, vènia de recollir el primer premi del VII concurs de fotografia amateur “Tu foto de Lledó”, convocat per la Reial Confraria de La Nostra Senyora del Lledó, amb la seua obra que porta per lema “Bonica!!!”-.

Sequiol ja està preparat per a la Magdalena 2025 i als comandaments de nostra Panderola, Claudia i Natalia, ens portaran, sens dubte, a una nova edició festiva plena d’emocions, alegries i divertiment, farcida, segur, de nous èxits que totes i tots L@s Sequiol@s viurem intensament al costat de Natalia i Claudia, les Madrines de la Gaiata 15 de la Magdalena 2025. Enhorabona.

Fotos cortesia COMISSIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*