PRESENTACIÓN GAIATA 8 ¨PORTAL DE L´OM¨

Un dissabte més el món gaiater tenia una cita al Palau de la Festa, on moltíssima gent va acudir per celebrar l’acte de Presentació de la Gaiata 8 “Portal de l’Om”, associació que sempre sorprèn pels seus actes de presentació de gaiata, pel seu entusiasme i imaginació. Poc abans de les onze de la nit, un colorit castell de focs i el so de dolçaina i tabalet anunciaven l’arribada de la comissió gaiatera.

L’acte de presentació va ser una representació del Carnaval de Venècia, amb un escenari que ens va transportar directament a aquesta ciutat.

Així, entre balls i actuacions, els membres de la nombrosa comissió de “Portal de l´Om”, van anar accedint a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2023, Madrina Alba Bollado Segura i Madrina Infantil Aileen Fernández Pascual , com a màximes representants de la Gaiata 8 Portal de L´Om, juntament amb el president Fernando Sos García.

Actuació en la que també van participar les nostres sequioleres Claudia i Águeda, amb la seva gran alegría.

En finalitzar l’acte, vam rebre la visita dels màxims representants de la Gaiata 13 “Sensal”, per convidar-nos al vostre acte de presentació la propera setmana. Els nostres càrrecs 2023 Adriana, Lucia i Carlos, van acceptar gustosament la invitació, acompanyats per un bon nombre de sequiols.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*