Presentació oficial Gaiata 8 “Portal de L’Om”

Tots els anys ens sorprenen amb la majestuositat dels escenaris i els espectacles que elaboren, fet aquest que els ha dut a guanyar en nombroses ocasions el primer premi de Presentacions. Fa dos anys va ser el castell de les princeses Disney, l’any passat un vaixell pirata quasi més gran que el Palau, així que aquest any no podia ser menys, i l’escenari es va convertir en un espectacular Partenon grec fent de llar de Zeus i la resta de Deus de l’Olimp.

Així, en un ambient mitològic carregat a més d’una bona dosis d’humor, la Gaiata 8 Portal de l’Om presentava a les seues comissions, encapçalades per la seua Madrina Infantil Neus Alabau Rovira, el President Infantil Pepe Monfort Burdeus, la Madrina Marta Agramunt Font, i el President Raúl Collazos Martín.

Va haver-hi moments molt especials, però un d’ells va ser especialment emotiu per a la gran família sequiolera, quan Agueda Ibars Agramunt, Madrina d’Honor 2017, va treure a l’escenari la banda de Madrina de Marta, la seua cosina-germana. Ambdues es van fondre en un abraç molt sentit i van rebre un fortíssim aplaudiment de tots els assistents al Palau.

Acabat l’acte de Presentació, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 12 El Grau, Madrina Infantil Edurne Giner Gil, President Infantil Adrián Bou Orti, Madrina Laia Tirado Salvador i President Juan Antonio Tirado Serrano. Ells seran els encarregats de tancar el cicle de Presentacions al Palau donat que estarem a quatre setmanes del començament de la 73a edició de les festes de la Magdalena.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*