Presentació Gaiata 9 “L’Espartera”

Un dissabte més, la gent de la Festa es reunia en el Palau per tal d’assistir a un acte de Presentació de Gaiata. En aquesta ocasió, va ser el torn de la Gaiata 9 “L’Espartera”, amb una posada de llarg molt vistosa i entretinguda.
Eloïsa, una artista frustrada després d’alguns fracassos teatrals, comença un viatge de fugida que acaba convertint-se en un viatge a l’esperança, donat que es troba amb Àngel, un caçatalents disposat a rellançar la seua carrera. Així, el viatge en tren cap a Castelló representa un viatge per les emocions i cap a la retrobada amb un mateix. Lluita, renovació i esforç, una metàfora del món gaiater.
Tota aquesta bonica història, escenificada mitjançant espectaculars balls, va ser el fil conductor que va escollir “L’Espartera” per tal de presentar-nos a les seues Comissions, encapçalades pels màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Ainhoa Valle Parreño, i la Madrina senyoreta Ana María Martínez Parreño, acompanyades pel President de la Comissió, Gonzalo Cabedo.
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 19 “La Cultural”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 9 i desitjaren molta sort a la Gaiata 19.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*