Presentació Gaiata 5 “Hort dels Corders”

Una maleïda taula plena de jeroglífics, trobada a l’interior d’un curiós Museu, va ser la culpable d’un inesperat viatge a l’Antic Egipte. Així, els faraons i també les conegudes set plagues d’aquella antiga civilització, prenien possessió d’un Palau ambientat al voltant del país de la Reina Cleòpatra.
Aquesta setmana era el torn dels amics de la Gaiata 5 “Hort dels Corders”, i entre aventures i balls egipcis, ens van presentar a les seues Comissions, encapçalades pels màxims representants per a la Magdalena de 2018, la Madrina Infantil xiqueta Janire Jaén Toribio, i la Madrina senyoreta Lledó García Martín, acompanyada per la Presidenta de la comissió, Arantxa Miralles Benages.
Cal dir que entre les ballarines que interpretaren els balls egipcis, es trobaven les sequioles Laura Turch i Marta Gual, espectaculars dalt l’escenari!
En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 9 “L’Espartera”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth, donaren l’enhorabona a la Gaiata 5 i desitjaren molta sort a la Gaiata 9.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*