Presentació Gaiata 4 “L’Armelar”

Última presentació gaiatera abans de la parada obligatòria pel Nadal, en aquesta ocasió per a fer galania a les comissions de la Gaiata 4 “L’Armelar”.
Una nit amb un sabor molt tradicional, que va tenir per fil conductor una xicoteta representació sobre el passat i l’inici de “l’Armelar” en Castelló. La gaiata 4 ens recordava en un entranyable acte, l’expansió de la ciutat fins als ametllers. Era el guió escollit per tal de presentar a les comissions de la gaiata 4 “L’Armelar”, que va finalitzar amb la pujada a l’escenari dels màxims representants per a la Magdalena de 2018: Madrina Infantil Laura Soto Aliaga, i Madrina Claudia Ortuño Salvador, acompanyats pel President d’aquesta associació, Ramón Guiñón Antonino.
En acabar l’acte de Presentació, no van ser els nostres màxims representants per a la Magdalena 2018, Àgueda, Nagore i Iker, els que reberen les corresponents visites a la llotja, donat que es trobaven en Borriana acompnyant als amics de la Falla amiga Barri València. En aquesta ocasió, van ser les Madrines d’Honor les que van actuar de màximes representants de Sequiol al Palau de la Festa. Raquel Prats i Martina Aguilera, rebien doncs a la llotja la visita de les Reines de les Festes i les Dames de la Ciutat, acompanyades pel President i vocals de la Junta de Festes i per la Presidenta del Patronat Municipal de Festes per tal de felicitar-nos el Nadal, i també als màxims representants de la Gaiata 17 “Tir de Colom” per tal de convidar-nos al seu acte de presentació després de les festes nadalenques. Enhorabona als amics de L’Armelar i bona sort als amics de Tir de Colom.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*