Presentació Gaiata 18 “Crémor”

El dissabte 13 d’octubre, en plenes festes de la Verge del Pilar i de la hispanitat, es va celebrar en el recinte de el “Palau de la Festa” la presentació de l’A.C. Gaiata 18 “Cremor”, on les Madrines Paulina i Rosa, van ser les protagonistes de la nit, acompanyades, com no, per la resta dels membres de les comissions que presideix Juan Antonio Lleó.
El fil conductor de la presentació va ser la música, en les seues diverses varietats i estils, segons països, però que al cap i a la fi, és l’element imprescindible en qualsevol festa.
La gaiata del Sequiol, va estar present amb una nodrida representació de la comissió, encapçalada pel vicepresident de la mateixa Jorge Martí, i com no, va comptar amb la presència dels càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc.
La setmana vinent correspondrà el torn a la gaiata 14 “Castalia”, encarregada de realitzar aquesta setmana l’ofrena de la gestora. I nosaltres correm una llotja més en el primer pis del Palau, ja que tan sols ens queden dos per a arribar a la cantonada i ser els protagonistes d’aquella ofrena i, per tant, la setmana següent realitzar el nostre acte de presentació.
Enhorabona als membres de la comissió de la gaiata 18 “Cremor” per la vetlada i sort als companys de la gaiata 14 “Castalia”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*