Presentació Gaiata 15 Sequiol -Preparatius i assajos-

Des del mateix dia que vam ser sabedors de la data de la Presentació, l’equip de treball es va ficar a pensar en què preparar per a tractar de sorprendre els assistents al Palau aquella nit i, sobretot, als nostres càrrecs i les nostres Comissions, verdaders protagonistes de l’acte.
Després de barallar diferents idees, finalment ens vam decidir a fer del Palau un teatre musical al més pur estil de Broadway. La idea ens l’havien proporcionat, sense saber-ho, els màxims càrrecs sequiolers per a la Magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker. Les dues madrines, alumnes d’una acadèmica de ball, Àgueda fan de Harry Potter, Nagore i Iker de Star Wars. Tot això barrejat en una coctelera, donava com a resultat un acte molt musical i de pel•lícula, per tal d’amenitzar la part protocol•lària. I qui millor que Castellón Baila, la seua acadèmia de ball, per tal de ficar el toc de color, coreografies i espectacle visual a l’escenari del Palau.
Però no només calia idear l’espectacle. Una vegada definit aquest, havíem de donar-li forma a la decoració de l’escenari, les taules, i tot el necessari perquè la nit de la Presentació del Sequiol fou perfecta.
Per a l’escenari era imprescindible utilitzar la tecnologia lumínica i visual més avançada, els leds, amb els que seríem capaços de transportar l’escenari del Palau a tots aquells indrets necessaris per a recrear les escenes més famoses d’aquelles pel•lícules de Hollywood.
Començaven els assajos, els previs als muntatges, faltava ben poc i quedava molt per fer…
La setmana prèvia a la Presentació, com ve sent tradicional, és un cúmul de feina, nervis i presses d’última hora. Cada membre de la Comissió té la seua tasca assignada: des de preparar bandes, rams i regals als convidats, enllestir el guió del presentador, fer els centres de taula, programar la música, vídeos i efectes de llum, i per descomptat dur a terme el muntatge de l’escenari.
Mentre al Palau es treballava sense descans, es produïa l’assaig general amb càrrecs 2017, comissions infantil i major, col•laboradors i naturalment, càrrecs 2018.
Ja l’últim dia, amb l’escenari a punt, calia muntar les taules i decorar-les. Aquesta vegada, les dones sequioleres s’havien passat una muntonada de dies decorant pots de cristall i convertint-los en autèntiques obres d’art. Damunt les taules, envoltats per fulles de llimoner, donarien un toc d’elegància ben distingit. A més, vam contar com sempre amb l’ajuda dels presos del Centre Penitenciari per a fer els detalls de record per a les Reines i Dames de la Ciutat.
A última hora del divendres es va produir l’assaig general. Ja estava tot llest, l’endemà seria la gran posada en escena.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*