Presentació Gaiata 14 “Castàlia”

La gota freda s’allunyava definitivament de la Plana i els clars apuntaven al Cèl per tal de deixar una nit de festa perfecta. Un dissabte més al Palau, aquesta vegada amb els companys de Castàlia, que van voler fer un repàs als 75 anys d’història de les nostres festes des que foren redissenyades.
A mesura que transcorria la nit, es van anar recordant els canvis introduïts al llarg del temps en els diferents actes magdaleners, fent-los més populars i adaptant-los als nous temps. Mentrestant, s’omplia l’escenari que van completar els màxims representants de la Gaiata 14 “Castàlia” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Emilie Fajardo Gonell, i Madrina senyoreta Noelia Sánchez Ortega, acompanyada pel President Daniel Martí Andreu.
Abans que començara la fi de festa amb el Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 14 “Castàlia” i molta sort als companys de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*