Presentació Gaiata 12 “El Grau”

Última presentació de gaiata en el Palau, no va ser un dissabte com els demés, es respirava en l’ambient eixa barreja d’alegria per estar la Magdalena 2019 tan a prop i a la vegada tristesa, per la rapidesa amb la que han anat transcorrent les 19 presentacions de les comissions gaiateres.

El repàs als 75 anys d’història del sector mariner va servir com a fil conductor de l’acte de presentació de Lidia Gómez Vicente i Lucía Benítez García com a Madrina i Madrina Infantil respectivament, junt a les seues respectives comissions, a més del President Infantil Nacho Boix Martí i Juan Antonio Tirado Serrano, que representaran a aquest entranyable sector del Grau en la Magdalena 2019.
En la llotja de la gaiata 15, una àmplia representació de la comissió, encapçalada pels càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc, que van rebre junt a la Presidenta Elisabeth a les màximes representants festeres de la Ciutat. Les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, junt a la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, i el President del Patronat de Festes, Omar Braina, visitaren totes les llotges gaiateres amb la finalitat de desitjar unes meravelloses festes magdaleneres 2019.
En unes setmanes, després dels Homenatges a les Comissions de Sector i les Galanies a les Reines, tronaran les 75 carcasses anunciadores de les festes fundacionals de Castelló. Magdalena!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*