Presentació Gaiata 11 “Forn del Plà”

El mal temps no va deslluir la posada en escena de la gaiata del raval de sant Fèlix. Una nit molt marxosa al Palau, ambientada amb la mítica discoteca Studio 54.
Mentre es decidien pel model de local nocturn que desitjaven per a la sala de festes, un grup de ballarines, las Diva’s, ens va deleitar amb un bon grapat de balls molt vistosos. Era el fil conductor amb el què s’anava omplint l’escenari que van completar els màxims representants de la Gaiata 11 “Forn del Plà” per a la Magdalena de 2019, Madrina Infantil xiqueta Paula Marín Hernando, i Madrina senyoreta Estela Bastida Ferrara, acompanyada pel President Luis Sánchez Muñoz.
Abans del Rotllo i Canya i la discomòbil, els màxims representants de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat” es van apropar a les llotges de tots els altres sectors gaiaters per tal de donar-los la invitació per al seu acte de Presentació la setmana vinent. A la llotja de la Gaiata 15 “Sequiol”, els seus càrrecs per a la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i un nombrós grup de sequiolos.
Enhorabona a la Gaiata 11 “Forn del Plà” i molta sort als companys de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*