Presentació Gaiata 10 “El Toll”

Era l’última presentació gaiatera abans del descans nadalenc. I la gaiata 10 “El Toll” va voler donar-li un sabor molt nostre a la vegada que molt nadalenc al seu acte de presentació al Palau de la Festa.

Una versió reduïda del Betlem de la Pigà va fer de marc al·legòric, retratant en clau d’humor el Castelló popular de principis del segle XX, i servint de fil conductor d ‘un acte en el que van anar desfilant els membres de la comissió de “El Toll” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil María Cano Rambla, i la Madrina senyoreta Maria Beser Gasch, acompanyades pel President de la comissió, Juan Antonio Germán Mateo.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja varies visites. En primer lloc la de les Reines de les Festes Carmen Molina i Gal·la Calvo, acompanyades per les seues Corts d’Honor, on es troba la sequiola Àgueda Ibars, que van voler felicitar els Nadals a totes les comissions gaiateres. Igual que na Violant d’Hongria, Maria Torres. I finalment, els màxims representants de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”, per a convidar-nos al seu acte de presentació el primer dissabte després de Reis. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon nombre de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 10 i molta sort a la Gaiata 1!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*