Presentació Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”

Els nostres companys de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat” van escollir l’Art com a tema central del seu acte de Presentació. Amb un format tipus “El ministeri del temps”, cada viatge ens portava a una època, i en concret a un quadre, la història del què era representada per ballarines com si foren les pròpies protagonistes de l’obra sorgint del quadre cap a la realitat.

Un muntatge diferent per a presentar-nos a les seues comissions i als seus màxims representants: Madrina Infantil Andrea Renau Telo, i Madrina Natalia Palacios Bernat, a les que acompanyava el President Andrés Bort Bort.

Aplegat el moment de tancar les Ofrenes, allí estava el Sequiol amb les seues millors gales, sota l’estendard de la Gestora de Gaiates. Teresa, Marcos, Beatriz i Elisabeth van tenir l’honor de fer aquesta ofrena als màxims representants de la Gaiata 1, en tant que la seua serà la propera presentació al Palau de la Festa. Al llarg de la seua desfilada pel corredor central, la llotja de la 15 abarrotada de gent cridava amb emoció i orgull cap als seus càrrecs.

Una vegada finalitzat l’acte de presentació, no vam rebre cap visita a la nostra llotja, ja que vam ser nosaltres els encarregats de convidar a la resta de Gaiates a l’acte de Presentació de la Gaiata 15 Sequiol el proper dissabte 26 de novembre de 2016. Només resta una setmana, tot està organitzat, i amb moltes ganes que surti bé i passem tots una vetlada meravellosa.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*