Presentació, dinar agraïment carrecs 2016 i 2017

Dinar d’agraïment dels càrrecs 2016 i 2017

Amb cert esgotament però amb la satisfacció del deure complit, el dia següent de la Presentació ens vam reunir al nostre Cau per tal de celebrar un dinar de germanor, convidats pels càrrecs 2016 i 2017.
Al voltant d’un bon plat de paella, vam poder compartir les vivències i anècdotes del dia anterior. A més, vam tenir la sort de contar amb la companyia de Tristesa, Ira, Fàstic, Por i Alegria, ara sí ja convertits en Olga, Javi, Mari Paz, Pablo i Vanesa. Només ens va faltar la presència del mestre Carles Benlliure, que es va absentar per motius professionals.
Gràcies a tots ells i també gràcies a les famílies d’Ana, Balma, Carlos, Beatriz, Teresa i Marcos, per una jornada tan agradable i un menjar tan bo. Per cert, que vam celebrar també un aniversari mooolt especial, el de l’àvia Paca. Felicitats!
Per tancar la vetlada, vam poder gaudir d’un trosset de l’espectacle del dia anterior, ball inclòs! Amb rialles i sonors aplaudiments acabava el cap de setmana de la nostra Presentació. Intens, molt intens, però gratificant. L’any que ve més.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*