Presentació del nostre Llibret

Després de mesos d’intensa feina, aplegava el moment de traure a la llum al nostre Llibret. Tots els actes celebrats al llarg de l’any, la programació de festes per a la Magdalena que s’aveïna, així com diferents articles d’interés, enguany dedicats a alguns dels edificis més emblemàtics de la Ciutat de Castelló, tenen el seu lloc en el Llibret de festes que cada any, realitzem amb la màxima estima confiant que agrade als comissionats, socis, veïns i amics del Sequiol. I perquè no, poder optar als diferents premis, tant en l’àmbit individual, articles, portada o valencià, com en l’àmbit general.
A l’acte de Presentació, la primera que es celebrava en el nou Cau, va assistir una amplíssima representació del món fester, començant per les nostres Regines de les Festes Estefania i Berta, les Dames de la Ciutat, majors i infantils, així com Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de la majoria de Gaiates amigues. Membres de la Junta de Festes, President d’honor del Sequiol, Articulistes, Autors del Cartell de festes de la Magdalena 2017, comissionats, socis i molts amics, ningú va voler perdre’s un acte tan emotiu.
La presidenta Elisabeth va lliurar els primers exemplars als càrrecs 2017, Beatriz, Teresa i Marcos, en segon lloc a les Reines de les Festes Estefania i Berta, i ja després al President de la Junta de Festes, al President d’honor En Joaquín Borrás, a l’autor de la portada i tots els que amb els seus articles i aportacions han fet possible que comptem amb el nostre llibret.
Enguany, una vegada més, l’autor de la portada ha estat Lorenzo Ramírez, artista de la terreta, Castelloner de soca, i persona compromesa des de sempre amb les nostres festes.
Després del repartiment també als amics d’altres Gaiates i als membres de la comissió allí presents, l’acte va finalitzar amb un piscolabis oferit a tots els assistents a aquest entranyable acte.
El llibret ja està en el carrer, les festes estan ací, ara solament falta que tot isca conforme al programat i que tots gaudim de la nostra setmana de festes.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*