Presentació del nostre Llibret

Després de mesos d’intensa feina, aplegava el moment de traure a la llum al nostre Llibret. Tots els actes celebrats al llarg de l’any, la programació de festes per a la Magdalena que s’aveïna, així com diferents articles d’interés, enguany dedicats a la Cavalcada del Pregó, tenen el seu lloc en el Llibret de festes que cada any, realitzem amb la màxima estima confiant que agrade als comissionats, socis, veïns i amics del Sequiol. I perquè no, poder optar als diferents premis, com ara al millor article, la portada, l’ús del valencià, o el premi absolut al millor llibret.
A l’acte de Presentació, assistia una amplíssima representació del món fester, començant per Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de moltíssimes Gaiates amigues. El President d’honor del Sequiol, Articulistes, l’autora de la portada, els autors del Cartell de festes de la Magdalena 2018, comissionats, socis i molts amics, ningú va voler perdre’s un acte tan emotiu.
La presidenta Elisabeth lliurava els primers exemplars als càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, seguint amb la resta de convidats. Després del repartiment de llibrets, l’acte finalitzava amb un piscolabis oferit a tots els assistents a aquest entranyable acte.
El llibret ja està en el carrer, les festes estan ací, ara solament falta que tot isca conforme al programat i que tots gaudim de la nostra setmana de festes.

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Edicione Muphy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*