“PERQUÈ ENS HO MEREIXEM”

Ens ho mereixíem, sí, després de l’esforç abnegat de tot l’any i, especialment, dels darrers mesos. Una vegada més, la Gaiata 15 havia estat un referent, pels seus monuments, per la seua gent i per la manera de portar les festes magdaleneres al seu sector.
Així, tots els que conformem la gran família Sequiolera, ens vam reunir una vegada més al voltant d’una taula per tal de celebrar que no hi ha repte insuperable per a la nostra gent, i que és la passió que fiquen els Sequiolos en el dia a dia, la que consolida a Sequiol com la millor Gaiata del món!
Era un dia d’agraïments i de germanor, el moment perfecte per a unir forces i el trampolí de llançament cap a un nou cicle fester amb il•lusió renovada.
I així va transcórrer, entre rialles, records i desitjos futurs, una jornada on els Sequiolos van eixir reforçats gràcies a la grandíssima estima a Castelló i les seues tradicions.
Aquesta era la segona vegada que se celebrava “perquè ens ho mereixem”. La capitana del vaixell, la Presidenta Elisabeth, tornava a tenir paraules d’orgull i agraïment cap als seus Sequiolos: “vull transmetre-vos A TOTS com em sent d’orgullosa de tindre al meu costat a gent valuosa, treballadora, castellonera i gaiatera que tan fàcil fan que el meu càrrec de Presidenta siga només disfrutar de les coses ben fetes. DE TOT COR GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS SEQUIOLOS.”

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*