Nomenament Càrrecs 2019

L’estiu va arribant a la seua fi, entrem en el mes de setembre i ho fem amb bon peu, entrem en “temps de festa”, comencem el nostre camí cap a les festes de l’any 2019 amb el tradicional acte de nomenament dels càrrecs que representaran al Sequiol en aquesta edició festiva.
Una vesprada nit estiuenca, en la residència estival de la família de la nostra Madrina infantil Natalia, cedida perquè la família sequiolera tinguera un entorn molt bell, envoltat d’arbres i naturalesa i on vam poder gaudir d’un acte entranyable.
A poc a poc, el lloc va anar omplint-se dels sequiolos, amics i familiars, que van voler ser testimonis del relleu que suposa l’acte en si, un escenari preparat amb cura per l’equip del ‘matadero’ de la Gaiata 15 i que va aprofitar el fons d’una olivera on destacaven l’emblema del Sequiol, la nostra entranyable Panderola, els noms il•luminats de la gaiata i dels càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc, com no podia ser d’una altra forma, i que va comptar amb Javi Rodríguez com a conductor i presentador de l’acte, així com amb Agustín Mon en la part tècnica de llum i so.

Com és tradicional, una vegada realitzada la introducció, es va sol•licitar la presència a l’escenari en primer lloc dels càrrecs 2018, Madrina Infantil Nagore García Miravet i Madrina Àgueda Ibars Agramunt, a les que va acompanyar el President Infantil Iker Miralles Claramonte, per a donar pas amb posterioritat als càrrecs 2019, Madrina Infantil Natalia Queral Asencio i Madrina Andrea Molés Mir, acompanyades del President Infantil Marc Osorio Cazorla.

Una vegada complet l’escenari, es va donar pas al protocol habitual, fent en primer lloc lliura a Andrea, Natalia i Marc, del pergamí acreditatiu dels càrrecs que exerciran en la Magdalena 2019, així com a la imposició d’insígnies de plata.

Com a record i en agraïment a l’any en què han representat al Sequiol, Elisabeth va fer lliurament d’una reproducció de l’estendard en miniatura als càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker. Es va seguir amb l’ofrena floral a les Madrines 2018 i 2019, el lliurament d’un record als Presidents infantils Iker i Marc i una ofrena floral també per als pares dels càrrecs 2018 i 2019.

A continuació, tal com marquen els estatuts de la nostra associació, es va procedir a la imposició d’insígnies de colors per als nous membres de les comissions infantils i majors, i de plata per als integrants que porten ja tres anys consecutius o cinc alterns en la comissió.

El colofó a l’acte protocol•lari el va posar, com és tradicional, la presidenta de la comissió Elisabeth Breva Almerich, dirigint-se als presents amb paraules de record als càrrecs 2018, d’enhorabona i benvinguda als càrrecs 2019, i a tots els presents, animant-los a seguir amb el treball exercit per a aconseguir que la nostra gaiata 15 Sequiol, continue sent la millor de Castelló.

Andrea, Natalia i Marc i gràcies de tot cor a Àgueda, Nagore i Iker per l’any que ens han oferit.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*