Magdalena Vítol

El diumenge al matí vam celebrar el tradicional concurs de paelles que va reunir a moltíssims veïns i amics, a més de la nostra comissió. Finalitzat el dinar, tocava començar a arreplegar, i així, vam anar a poc a poc desmuntant barres, taules i cadires, netejant els carrers, i posant en definitiva una mica d’ordre.
Més tard, acompanyats per la xaranga, participàrem en la desfilada final i Magdalena Vítol. S’acabaven les festes, però quedava un últim acte molt entranyable que celebrar, l’apagat de les Gaiates. Així que finalitzats els actes en la plaça Major, Beatriz, Teresa i Marcos es van traslladar de nou fins al sector, on van procedir a l’apagat dels monuments gaiaters. L’endemà serien traslladats de nou al Magatzem Municipal.
S’acabava una setmana de festes fantàstica, en la que el bon temps havia fet que la gent, més que mai, passara tot el dia al carrer i participara massivament en tots els actes preparats per Junta de Festes, Gaiates, Ens vinculats i Colles. Ara, el que toca, és començar a preparar la Magdalena 2018, eixa en la què “Records d’Infantesa” serà la Gaiata de tota la Ciutat!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*