Magdalena Vítol

El diumenge al matí vam celebrar el tradicional concurs de paelles que va reunir a moltíssims veïns i amics, a més de la nostra comissió. Finalitzat el dinar, tocava començar a arreplegar, i així, vam anar a poc a poc desmuntant barres, taules i cadires, netejant els carrers, i posant en definitiva una mica d’ordre.
Més tard, acompanyats per la xaranga, participàrem en la desfilada final i Magdalena Vítol. S’acabaven les festes, però quedava un últim acte molt entranyable que celebrar, l’apagat de les Gaiates. Així que finalitzats els actes en la plaça Major, Àgueda, Nagore i Iker es van traslladar de nou fins al sector, on van procedir a l’apagat dels monuments gaiaters. L’endemà serien traslladats de nou al Magatzem Municipal.
S’acabava una setmana de festes fantàstica, en la que el temps ens havia donat un parell d’esglais però no ens havia impedit celebrar cap acte. Una Magdalena de 2018 que Àgueda, Nagore i Iker no oblidaran mai, com tampoc ho farà Beatriz, després d’haver format part de la cort d’honor de la Reina de les Festes.
És hora de descansar, i d’ací a poc, començar a pensar en la Magdalena 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*