MAGDALENA 2023 Dimecres

Era un dia diferent de Magdalena, venia a visitar-nos un dels personatges més famosos d’Espanya i que les seves arrels pertanyen a la nostra ciutat, Carlos Latre, un dels personatges de comèdia més coneguts venia a visitar-nos per a poder rebre la insígnia com “gaiater de l´any”. Començava la ruta per les Gaiates guanyadores, a les quals els nostres màxims representants, Adriana, Lucía i Carlos, van assistir. Seguidament es van desplaçar, al costat de la resta de representants gaiaters i la Cort d’Honor de les Reines, Selene i Alejandra, cap a l’edifici de la Diputació de Castelló, on Carlos Latre va donar unes paraules i va rebre la seva insígnia commemorativa.
Mentrestant, en el sector sequioler, s’obria un altre matí d’esmorzars de la Taverna Sequiolera en la qual tots els veïns i sequiolers van gaudir d’una rica truita de patata.
Després de la mascletà, els nostres representants, Adriana, Lucia i Carlos, acompanyats del nostre vicepresident, Javier Rodríguez, van assistir al menjar organitzat per la Gestora
de Gaiates que es va celebrar a l’Hotel Jaume I, al costat de Carlos Latre, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, les Reines de les Festes 2023, i diferents autoritats.
En arribar la tarda, ja gairebé com una tradició, la comissió dels joves del Sequiol, el nostre futur, van organitzar el tercer “Tardeo Sequiolero”, un esdeveniment informal al qual any rere any ens ha sorprès la multitud de gent, un tardeo en el qual han donat marxa la banda de música “EXtopa”, donant ànim al sector sequiolero mentre la gent gaudeix de bona música acompanyada de riques tapes i una mica de beguda.
Un èxit que els joves sequioleros porten aconseguint des que l’organitzen i del qual estem molt orgullosos.

 

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*