MAGDALENA 2023 1er.Dissabte

“Ja el dia és arribat”, comença la setmana més esperada de tot Castelló, al cap d’un any ple d’aventures, actes, presentacions i moltes emocions, tocava viure la gran setmana amb més intensitat. Una setmana molt especial per a tots, sobretot perquè aquest 2023, la nostra xicoteta Alejandra ostenta el major càrrec que una castellonera pot somiar, Reina Infantil de la Magdalena 2023, després d’haver viscut uns anys diferents com a Madrina Infantil del Sequiol, es complia el seu gran somni. I no sols el d’Alejandra, si no també el somni d’Adriana, Lucía i Carlos, la nostra Madrina, Madrina Infantil i President Infantil, tres castelloneros de soca que viuran aquesta setmana amb més emoció que mai.
Així doncs, començaven les festes, acompanyats d’un dia assolellat, després que els nostres màxims representants assistiren a la recepció a l’Ajuntament de Castelló, arrancava amb la primera mascletá en el Primer Molí , a la qual van assistir Adriana, Lucía i Carlos acompanyats de la Presidenta Elisabeth. Seguidament es va celebrar la col·locació del mocador magdalenero a Tombatossals.
Arribava la vesprada i amb ella s’iniciava la cavalcada més tradicional de les nostres festes, el Pregó, sentint l’abraçada del públic castelloner, van desfilar els diferents grups i associacions festeres de Castelló. El colofó de la cavalcada era a càrrec de les comissions gaiateres, les nostres dames i acompanyants sequioleros, i finalitzava amb la carrossa de les Madrines, en la qual es trobava Adriana, les Dames de la Ciutat i la Reina de les Festes, Selene, que precedien al Pregoner.
En finalitzar la cavalcada, ens dirigim feia la Plaça Major per a poder gaudir de la enfarolà organitzada per Reyes Martí.
Ben caiguda la nit es realitzava la tradicional eixida del magatzem municipal de les gaiates, que després de molts mesos de dur treball i molt esforç, els sequiolos tréiem a la llum els nostres magnífics monuments.

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*