Llibret 2021

La situació tan especial que ens està tocant viure, motivada per l’estat excepcional que ens ha imposat la pandèmia de la Covid, ha fet que tots, incloses les comissions de sector, hàgem hagut de reinventar totes i cadascuna de les coses que, fins hui, consideràvem quotidià. Es van suspendre les nostres festes de la Magdalena 2020 i 2021, ens acostumem a passar dies i dies reclosos a les nostres cases, la mascareta és ja un element comú en els nostres quefers diaris… el que abans era normal ha passat a ser extraordinari.
Doncs bé, tot aquesta voràgine evolutiva també ha afectat la publicació que, de manera anual, editava Sequiol, amb motiu de les festes de la Magdalena. El primer canvi és evident: la suspensió de les festes implica que gran part del contingut del nostre llibret no existisca (presentació dels nostres nous representants, actes pre i post Magdalena, programació…). Un altre canvi significatiu: les dates de la seua publicació. Aquesta edició veu la llum en ple estiu.

Amb tots aquests condicionants, la màquina Sequiolera es va posar en marxa per a poder omplir de contingut i traure a la llum la publicació corresponent a l’any 2021. A més a més, després de trenta-nou edicions anteriors no podíem faltar en l’edició que Sequiol compleix quaranta anys. I pensat i fet. El 12 d’agost, festivitat de Santa Hilaria, el llibret del Sequiol de 2021 eixia al carrer -bo és un dir perquè aquesta situació que estem patint ens ha impedit presentar-ho com mereix o fer-ho arribar als qui ho vulguen-.

En el seu interior trobarem un complet reportatge fotogràfic dels nostres representants i de les persones i xiquets que componen les nostres comissions, major i infantil; això sí, amb una excepció, donades les dates hem decidit utilitzar una vestimenta més concorde als rigors estiuencs. Hem volgut conéixer, de primera mà, com han viscut aquesta situació tan especial persones importants per a Sequiol (les nostres Madrines i President Infantil, nostre Sequioler de l’Any, el Pregoner Infantil o la Dama de la Ciutat major).

D’igual manera, hem fet un resum de totes les activitats -les que hem pogut fer i amb les condicions que hem hagut d’adoptar- en les que ha participat Sequiol. Hem volgut tindre, també, un emotiu record a quants han lluitat (i ho continuen fent) per a doblegar aquest virus així com a aquells que hui no segueixen amb nosaltres però que sempre estaran en els nostres cors; especialment dirigit als Sequiol@s però extensiu a tothom.

En un període de temps tan especial, on les empreses han patit la recessió econòmica, hem volgut recordar-nos d’ells perquè, quan han pogut, sempre han sigut el manteniment necessari perquè les publicacions de Sequiol pogueren veure la llum. Per això hem volgut agrair-ho, de manera explícita, en aquest llibret.

Finalment, hem dedicat un espai a rememorar els quaranta anys d’història de Sequiol; les peronas que ha ocupat la Presidència, els càrrecs representatius de Madrina, Madrina Infantil i Presidents Infantils, així com totes les Gaiates i Gaiates Infantils que hem aportat a la festa de la nostra ciutat.

Tot això amb l’esperança que prompte vegem la llum del final del túnel i la Magdalena del 2022 ens retorne una mica de normalitat -si és possible- i poder prendre els carrers, omplir-les de música, llum i pólvora per al que, estiguen ben segurs, Sequiol està ja preparant-se per a continuar sent un referent de les nostres festes i, possiblement, la millor Gaiata de la Ciutat. Tornarem!!!

 

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*