IMPOSICIÓN DE BANDAS 2024

I per continuar amb la tradició, l’endemà de la Reina Infantil rebre la seva banda verda, igual que la seva cort d’honor, arriba el moment de rebre com cal a la Reina per a les Festes de la Magdalena 2024, Lourdes Climent Moreno.

 

Així doncs, la vesprada va començar al saló de plens de l’Ajuntament, on l’Alcaldessa, Begoña Carrasco, va posar les insígnies als presidents dels sectors gaiaters que entraven nous per a aquest cicle fester.

 

Un cop finalitzat aquest acte, va començar la desfilada amb destinació al Teatre Principal per començar l’acte d’imposició de bandes.

 

Va començar la presentadora Natalia Palacios, Reina de les Festes 2019, que va nomenar la Madrina de la Gaiata 1, que feia el primer pas al començament de la desfilada pel passadís dels somnis, dirigit a l’escenari del Teatre Principal, on totes van rebre els seus bandes blanques, i una va ser la nostra Madrina Maria Voltes Usó, rebent una banda que la va omplir d’alegria, a més d’un moment especial ja que, va ser també una sequiolera, Nuria Águila, qui, vestida de pagès, va ser la que li va posar l’agulla a la banda.

 

Va arribar el torn de les Dames de la Ciutat, on també una sequiolera, Adriana LLopis Pascual, que va rebre la banda de Dama de la Ciutat, a qui li esperava una altra sorpresa, ja que va ser la seva germana, Claudia Llopis, també sequiolera, qui li va va posar l’agulla de la banda.

 

I els moments emocionants per al sequiol van arribar al cim, amb la imposició de la banda a la Reina de les Festes de Castelló, la nostra estimada Lourdes Climent Moreno, que al ritme de la marxa de la ciutat va rebre la seva banda verda, on n’hi va haver una altra grata i emotiva sorpresa, la seva companya Beatriz Belenguer, també sequiolera, que li va posar l’agulla a la seva especial banda, moment que els sequiols recordarem sempre, i és clar, moment que recordarà Lourdes.

I arribava el moment d’acomodar els peus reals de la Reina de les Festes, on van tornar a saltar les llàgrimes d’emoció, ja que, va ser Álvaro Voltes, President Infantil de la Magdalena 2010 juntament amb Lourdes, companys festers de tota la vida, qui li va posar el coixí als peus, com no ens saltarien a totes les llàgrimes.

La cara d’alegria de la Lourdes ja ho va dir tot.

 

Finalment, vam anar a celebrar, juntament amb la resta de sectors gaiaters, un sopar organitzat per la Gestora de Gaiates, a l’Hotel Luz de Castelló, on vam poder sopar i acabar de gaudir d’aquest dia tan emocionant, sobretot per a nosaltres, els sequiols, per cadascuna de les nostres sequioleres que han rebut les seves bandes esperades.

Enhorabona i a disfrutar d´aquest any magnífic. 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*