Imposició de Bandes 2017

La vesprada nit del dissabte 10 de Setembre, va ser la data per a l’acte d’imposició de bandes a la Reina de les Festes 2017, Estefania Climent Moreno.

Els escenaris i protocols idèntics als del dia anterior amb motiu de la imposició de bandes, és a dir, en primer lloc recepció en el saló de plens de l’Ajuntament a Reina, Dames de la Ciutat i Madrines, per a formar posteriorment la comitiva que transcorrent pels carrers cèntrics de la ciutat arribaria fins al Teatre Principal, lloc on es va celebrar aquest acte.

En primer lloc van desfilar les Madrines pel passadís central del pati de butaques fins a arribar a l’escenari, adequat per a l’ocasió, i entre les Madrines, la nostra Madrina 2017 Beatriz Berenguer Merce. Després el torn de les Dames de la Ciutat, per a finalitzar amb l’arribada a l’escenari i d’aquesta forma completar el mateix, de la Reina 2017, Estefania.

L’Alcaldessa de la ciutat va ser l’encarregada d’imposar els acreditatius tant a Reina, com a Dames de la Ciutat i Madrines, banda verda i pergamins juntament amb les flors van donar el colorit a l’escenari del coliseu de la plaça de la Pau.

Les paraules de l’Alcaldessa, van posar el colofó al primer gran acte protocol·lari de les festes 2017.

Com és tradicional, la festa va finalitzar amb un sopar organitzat per la Gestora de Gaiates en els salons del Club Nàutic de Castelló, que serveix com a homenatge al món de la festa i especialment als seus màxims representants.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*