Homenatge Comissions Infantils

Arribava el moment de l’homenatge de les comissions infantils, si el dissabte dia 25 a la nit, el Palau rendia merescut homenatge a les comissions de sector, el diumenge 26 de febrer, a la vesprada, el mateix escenari s’encarregava d’acollir als més xicotets, al futur de les nostres festes, ells seran un dia els encarregats de continuar el nostre treball, de perpetuar una tradició, de realitzar un monument digne que il•lumine de nou la setmana de festes.
Amb similar estructura protocol•lària, es van anar desenvolupant les diverses fases de l’acte, en primer lloc, amb la desfilada dels presidents i Madrines Infantils de les comissions, i entre ells, Teresa Doumere Fabregat i Marcos Rodríguez Manteca, els nostres càrrecs infantils de la Magdalena de l’any 2017, després d’ells, les dames de la ciutat i la Reina Infantil 2017, la xiqueta Berta Montañés Selma.
L’acte va estar conduït per una gran gaiatera, Maria Alabau Rovira, i va comptar amb l’actuació estel•lar del grup “EL TARONGER” que va posar en escena una obra per a xiquets, i que explicava com en un bosc encantat, diversos insectes també feien gaiata i festes, i on també hi havia gent que no gaudia tant de la festa encara que al final, com en tot conte, fins i tot els que es queixaven, acabaven per sumar-se a la festa.
Va arribar el torn de la desfilada de la comissió més nombrosa, com no la que eixia en quinzé lloc i que porta per nom A. C. Gaiata 15 Sequiol. Els nostres xiquets i xiquetes, desfilaven rumb a un escenari per a anar completant-ho amb la seua presència.
I així van anar desfilant i omplint les graderies amb la seua simpatia i espontaneïtat tots i cadascun dels membres més xicotets. Una vegada complet, va prendre la paraula la Reina Infantil Berta per a dirigir-se a tots els presents, amb un discurs entranyable, un conte que explicava com una xiqueta arribava a ser Reina, com ella mateixa va viure aquells primers instants i com volia contagiar a tots, de l’emoció i felicitat que aquest càrrec comporta.
Una vegada finalitzat, es va anar desfent l’escenari, van anar baixant una per una totes les comissions de sector fins a deixar-ho buit.
Una vesprada simpàtica, agradable, on la innocència i simpatia van ser les notes dominants del moment.
Els actes d’homenatges 2017, són ja part de la història de les nostres festes. Següent parada en el recinte del Palau, les galanies amb les quals es tirarà el teló en aquest espai, perquè després vindrà la Magdalena!

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*