Homenatge a Comisions Infantils

També les comissions infantils tenen el seu corresponent homenatge. Així, la comissió del Sequiol, va desfilar cap al Palau de la Festa. Obrint la nostra comitiva, l’estendard infantil portat per Iker Miralles i seguit per les Dames d’Honor: Malena García, Martina Aguilera, Victoria González, Leyre Salines, Valeria González, Irene Iñiguez i la Madrina d’Honor, Alejandra Sáez; totes elles molt ben acompanyades per Juan Carlos Francisco, Javier Marín i Víctor López. I tancant el grup de les dènou comissions, els Presidents i Madrines Infantils on, molt somrients, anaven de la mà, Natalia Queral i Marc Osorio, els representants del Sequiol.
Finalment, feia la seua entrada la Reina Infantil de les Festes, Natalia Collazos, acompanyada de les seues Dames de la Ciutat, entre les quals es trobava Nagore García.
Un amé i àgil espectacle -on el Gaiato, la Canya i el Rotllo van ser els protagonistes- va donar pas al parlament de la Reina Infantil, Natalia qui va ressaltar la màgia interna de la comissió infantil, «el primer pas i el més bonic de la festa que crea un sentiment d’amistat per sempre». Es va referir al seu regnat com “el millor regal que se li pot fer a una xiqueta castellonera”. Natalia va sol•licitar del públic lletres per a relacionar-les amb les nostres festes –la nostra Presidenta, Elisabeth li va proposar la P que va definir com “Pólvora, una olor molt característica que banya la ciutat de color, folga i diversió»-. Per a finalitzar, Natalia, va apel•lar a l’Alcaldessa per a que el segon dilluns es proclamara festiu «per descans del personal».
En finalitzar l’acte, com la comissió major, tots i cadascun dels Comissionats Infantils va rebre, de mans de Marc i Natalia, la motxilla Sequiolera perquè ells també saben gaudir a fons de les nostres festes de la Magdalena que, sens dubte, són les millors festes del món.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*