XIII Concurs Escolar de Maquetes “Ciutat de Castelló”

Portem diversos anys cercant patrocinador perquè aquest concurs tradicional puga veure la llum. Un any més i després d’alguna incertesa, per XIII any consecutiu la nostra gaiata va organitzar el concurs escolar de maquetes de gaiates Ciutat de Castelló, amb el patrocini compartit per l’Excm. Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, el Patronat Municipal de Festes, la Conselleria d’Educació i Centres Comercials Carrefour.

Ajuntant esforços i acostant el muscle per part de totes les entitats, es va aconseguir convocar aquesta edició, la 13a.

Una vegada donat el primer pas i convocat el concurs, va ser el moment d’arreplegar les maquetes i convocar al jurat per a deliberar i assignar els diferents premis.

El 18 de març a les 20.00 hores en el Museu Etnològic del carrer Cavallers, 25, un jurat compost per: Sara Usó, Joaquin Borrás, Vicent Sales, Juan Vicente Bellido, Lola Guillamón, Chelo Pastor, Cristina García, Jose Luis Aragones, Raúl Collazos, Vanesa Pérez, Agustín Mon, Jorge Martí, Victor Orozco, Lorenzo Ramírez, Javier González i Ana Serrano, van deliberar per a triar les maquetes guanyadores del XIII concurs Escolar de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló, essent les escollides:

 

PRIMER PREMI

RAQUEL SORRIBES PEREZ

 

160218-maquetas-2034

SEGON PREMI

PATRICIA BELAIRE MARCILLA

TERCER PREMI

ALBA GODOY DOMINGO

FINALISTES

MIREIA GARCIA FALOMIR
FERRAN LEON HARO
ALBA FERNANDEZ VENTURA
ANDREA BATALLA SANCHEZ
SIMINA CHIRILA
RAQUEL CANALES SOS
DANIEL BRADY APARICI

GUANYADORS EN FASE LOCAL

JESSYCA CRISTINA HILA
DELIA LIBERÓS PEÑA
NEREA IZQUIERDO ARNAU
PABLO ARRIBAS MIRANZO
GABRIELA SIFRE SEGOVIA
LYDIA FERNANDEZ GARCIA
ANGELA ESCRIG GARCIA
JORDI IBAÑEZ BADÍA
DANIEL GARCIA CASTILLO
LEYRE BAENA GUTIERREZ
BALMA MARTI MONEDERO
ADRIAN GARCIA CANO
EVA RUBERT CALATAYUD
IKER ARCE CORDERO
VALERIA NOS OMS
LAURA OBIOL KUPSOVA
ERNEST ANGEL JULIAN
JULIA FERNANDEZ CORTES
ALEX DE LA CRUZ
NURIA MARQUEÑO BLAZQUEZ
LAURA TOMAS CARCELLER
MARTA CANALES SOS

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

El següent acte d’aquest concurs va ser la inauguració de l’exposició de les maquetes que va tenir lloc el matí del dissabte dia 20 de febrer en el Museu Etnològic. Ana, Balma, Carlos i Elisabeth van ser els encarregats d’obrir aquesta fantàstica exposició on es poden veure els treballs dels xicotets artistes i les reproduccions a 1 metre de les guanyadores de les edicions anteriors reproduïdes per components de la A.C. Gaiata 15 Sequiol. També van ser encarregats, de felicitar a la flamant guanyadora Raquel Sorribes Pérez

Moltes van ser les personalitats que van estar aquell matí compartint aquest emotiu acte. Cal destacar la presència de les Reines Carolina i Lola, diversos regidors de l’Ajuntament de Castelló i el President de la Junta de Festes Juan Vicente Bellido, així com els màxims representants del Centre Aragonés de Castelló o el President de la Gestora de Gaiates.

L’exposició romandrà oberta fins a la finalització de les nostres festes Magdaleneres, el 6 de març.

I ja finalment, dies abans de començar la nostra setmana gran, el 24 de febrer en el saló de plens de l’Ajuntament, va tenir lloc l’acte de lliurament de premis als guardonats. Un dia després, aquests van poder canviar els seus vals pels premis, en el Centre Comercial Carrefour de Castelló, qui tan inestimablement ha patrocinat els regals dels premiats enguany per primera vegada i esperem poder seguir comptant amb el seu suport en el successiu. Enhorabona a tots i confiem que la XIV edició, siga una realitat.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*