Galania a la reina Infantil i la seua cort d’honor

Des que es va decidir traspassar l’acte de la imposició de bandes a l’inici del cicle fester en el mes de setembre, es va crear un acte que el reemplaçara una o dues setmanes abans de la setmana de festes i que servira per a enaltir sobretot les figures de les Reines de les Festes.

Així va nàixer l’acte de les Galanies a les Reines i enguany, quan ja albirem la nostra setmana de la Magdalena, hem complit de nou acudint a sengles actes de Galanies.

Per aquest motiu, el divendres 3 de Març a la nit, el Palau de la Festa va acollir la primera de les galanies 2017, la que anava dedicada a la Reina Infantil Berta Montanyés Selma i la seua cort d’honor, i encara que va haver-hi un convidat no desitjat a la festa, la pluja, no va ser obstacle per a deslluir ni llevar el protagonisme als vertaders estels de la nit.

Amb la sala transformada per mitjà de projeccions en un immens circ, van anar accedint entre nombres circenses, en primer lloc, les Madrines Infantils dels sectors gaiaters i entre elles, la nostra Madrina Infantil, Teresa Doumere Fabregat.

Una per una van anar accedint a l’entarimat per a seguir amb l’accés de les Dames de la Ciutat i per a finalitzar amb la desfilada de la Reina Infantil 2017, Berta.

També els Presidents Infantils, i Marcos, el nostre entranyable President Infantil 2017 entre ells, van tenir el seu moment de protagonisme amb una desfilada pel passadís i sent portadors de l’ofrena de la Gestora de Gaiates, on va tenir també rellevància el portaestendard de la Gestora, el nostre president infantil 2016, Carlos, que va ser triat per a aquesta Magdalena 2017 com el primer portaestendard infantil de la Gestora.

Però si algú també va captivar als presents a l’acte, va ser la presentadora d’aquest, malbaratant simpatia i professionalitat, la sequiolera Laura Turch Benedito.

Una festa entranyable, dedicada als càrrecs representatius més xicotets de les comissions de sector i de les festes de Castelló en general, i en el qual Sequiol, va estar present en diversos moments i parts de l’acte.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*