Galania a la Reina Infantil

El Palau de la Festa acollia la primera de les galanies 2018, la que anava dedicada a la Reina Infantil Lucía Burguete Alcaide i la seua cort d’honor. Amb el títol ”Un conte per a la reina”, la galania va mantenir una gran intensitat de principi a fi gràcies a l’espectacle de fantasia desenvolupat pel grup de teatre “El taronger”.

Així, només començar, uns científics bojos prenien l’escenari del Palau de la Festa per a construir una màquina màgica, capaç de donar vida a alguns dels personatges més entranyables dels contes infantils. La Caputxeta Vermella, El Mag d’Oz o el Soldadet de plom, deixaren de ser ficció al llarg d’unes hores. Però cap d’ells va convéncer als científics, fins que aparegué Tombatossals, el gegant de pedra de la mitologia castellonera.

Cadascun d’aquests contes va anar donant pas als protagonistes de la nit. En primer lloc als Presidents Infantils, entre els quals es trobava Iker Miralles Claramonte, el president infantil de la nostra Gaiata 15 Sequiol. Per primera vegada, els xiquets es quedaven asseguts dalt l’escenari, fet que va provocar forts aplaudiments al Palau.

Després pujarien a dalt l’escenari les Madrines Infantils dels sectors gaiaters i entre elles, la nostra Madrina Infantil, Nagore Garcia Miravet. Una per una van anar accedint a l’entarimat per a seguir amb l’accés de les Dames de la Ciutat i per a finalitzar amb la desfilada de la Reina Infantil 2018, Lucia.

Un altre sequiolo desfilava també pel passadís en una nit tan especial, el nostre president infantil 2017, Marcos Rodríguez Manteca, que va ser escollit com a portaestendard infantil de la Gestora de Gaiates per a aquesta Magdalena 2018.

Una festa entranyable, dedicada als càrrecs més xicotets de les comissions de sector i de les festes de Castelló en general. L’endemà seria el torn de la Reina Carla i tota la seua cort d’honor, Dames de la Ciutat i Madrines de tots els sectors gaiaters.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*