Fira Internacional de Turisme, FITUR

Des de la declaració de les Festes d’Interès Turístic Internacional, la Junta de Festes, conjuntament amb el Patronat de festes, la Regidoria de Turisme i el propi Ajuntament de la ciutat, es van proposar donar el relleu que li correspon a la nostra setmana gran de festes i per tal motiu participar en esdeveniments com ara la major fira internacional de turisme que cada any es celebra en Madrid baix la denominació de Fitur.
Aquest any 2018, es tornava a la fira amb una novetat, i és que viatjava fins la capital d’Espanya la Gaiata Infantil de la Ciutat 2018, que presidiria l’estand de la Ciutat de Castelló al llarg de tota la Fira de Turisme. I per a ficar el fermall d’or a la presència de Castelló en Fitur, la recreació dels elements més tradicionals de la Magdalena, les canyes, les cintes i els rotllos, el cartell de Festes, l’avanç de la programació, música tradicional i, per suposat, les Madrines de les Gaiates, les Dames de la Ciutat i les Reines De les Festes 2018.
Tot un desplegament de castellonerisme per a donar a conèixer les nostres festes més populars, i en aquest esdeveniment no podia faltar el Sequiol. La Gaiata 15 va estar magníficament representada per la seua Madrina Àgueda Ibars Agramunt, que amb la resta de comitiva castellonera, van donar a conèixer les nostres tradicions i festes als milers de visitants de la fira.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*