FESTA MARE DE DÉU DEL PILAR

El dia 12 d’octubre, el dia de la Hispanitat, és també la festa gran de la Guàrdia Civil i és clar, dia de celebració de l’onomàstica de totes les dones que porten Pilar en nom seu. I és clar, els castelloners celebrem ben alt aquest gran dia.
Festa celebrada a tot Espanya, però sobretot a la Comunitat Aragonesa, d’on la Mare de Déu del Pilar n’és la patrona. Una comunitat amb nombrosa presència a la nostra ciutat i fortes arrels en aquesta. Per això, i com cada any, convidats pel Centre Aragonès de Castelló, els nostres càrrecs per a la Magdalena 2023, Adriana, Lucía i Carlos, acompanyats per el nostre vicepresident Javier Rodríguez, van acudir a l’Església de la Santíssima Trinitat per participar a l’ofrena i posterior missa en honor a la Verge del Pilar.
Les reines de la Magdalena 2023, Selene y Alejandra, les seves respectives Corts d’Honor, i les Madrines i Presidents dels sectors gaiaters, van voler participar en aquest acte, vestits amb els trages de llauradors i llauradores .
Un any més, no vam voler perdre l’oportunitat de tornar a compartir amb tants veïns de la nostra ciutat que guarden les seves arrels a la comunitat d’Aragó i junts celebrar el dia gran de la seva patrona, la Pilarica.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*