Festa de la Rosa “VORA SEQUIA”

Després del primer cap de setmana dedicat a la dona castellonera i, molt especialment, a la nostra Patrona, continuava el Mes de Maig amb els actes del Festival de la Corona d’Aragó, les rondalles pels carrers de la nostra Ciutat, i tot tipus d’activitats culturals com ara la Nit de l’Art.
Al nostre barri, aplegava el moment de celebrar la nostra particular Festa de la Rosa Sequiolera.

Una vegada més, i ja en són 9 els anys, la vetlada va ser amenitzada pels amics de la Rondalla Vora Séquia, amb els seus boleros i balades, cançons d’amor i melangia, dolces paraules i belles melodies dedicades a les dones i xiquetes de Sequiol. Tot i que aquest any, la primera cançó va estar un homenatge a l’Amic que ens acabava de deixar, el pintor Lorenzo Ramírez que en pau descanse.

Una vetlada que va congregar a nombroses dones Sequioleres i, entre elles, les nostres Madrines 2017 Beatriz i Teresa, i la Presidenta Elisabeth. Després, el President Infantil 2017 Marcos, repartia roses a les xiquetes i dones presents.

També va haver-hi un lloc per al reconeixement, en aquest cas per a Nuri Salvador, que de forma totalment desinteressada havia col•laborat la setmana de Festes amb la celebració del Taller de Dolços Tradicionals. Així, rebia de mans dels nostres màxims representants, un record en forma de Panderola, com agraïment de la Comissió de Sequiol.
La nit acabaria amb la segona edició del concert de serenates a càrrec de la rondalla Sequiolera… però això és una altra història…

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*