FESTA DE LA ROSA 2022

FESTA DE LA ROSA
Maig a Castelló és sinònim de cultura, de tradició, de culte i sobretot de música.
Després de dos anys, encara que l’any passat vam tindre una mostra l’últim dissabte de Maig, Castelló, va tornar a escoltar les cançons que els grups dediquen a les dones cada nit de dissabte a diumenge, perquè la nostra ciutat, quan arriba aquest mes, es torna poesia i cançó. Boleros, cançons populars, jotes i tot tipus de melodies es poden sentir i gaudir entre barrejat amb les primeres aromes a flor del taronger.
I enguany, per fi, com mana la tradició, el tret d’eixida a aquesta llegendària i entranyable tradició, el marca el festival de la “Festa de la Rosa” que se celebra el primer dissabte de maig en la Plaça Major de la ciutat. Però no ens oblidem, la “Festa de la rosa” són les serenates que se celebren tots els dissabtes del mes pels carrers i places de la ciutat.
Amb tal motiu, dissabte passat 7 de Maig, es va realitzar l’edició corresponent a enguany i l’enclavament cèntric de la ciutat, va congregar a nombrós públic entre els quals es trobava la representació de totes les comissions de sector i fidels a la cita la Gaiata del Sequiol va ser present amb els seus màxims representants, Alejandra i Lourdes, acompanyats per la presidenta, Elisabeth i un import nombre de membres de la comissió, tots van acompanyar a les reines de les festes, Carmen i Gal·la, juntament amb les seues respectives dames de la ciutat, amb les que, com no, estave també Àgueda
Un acte organitzat que té la seua versió en nostra gaiata amb la festa de la rosa Sequiolera.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*