Festa de la Rosa 2021


            No era el primer dissabte de maig, més aviat l’últim, però el lloc i l’hora era l’habitual. No va ser una edició més de la “Festa de la Rosa”, era una edició especial, per molts aspectes. Per la data, com ja hem indicat, perquè no va haver-hi el tradicional concurs i, sobretot, perquè ha estat un dels primers actes que s’han celebrat amb públic.

            Aquesta edició de la “Festa de la Rosa” passarà a la història, entre altres coses, perquè es van haver de guardar les mesures sanitàries que l’actualitat imposa, com  entrada escalonada des de diferents punts, recinte delimitat i només entrada amb invitació, separació entre cadires i utilització, en tot moment, de les màscares.

            Eren les 22.00 hores, quan les llums de l’emblemàtica plaça Major, es van apagar per a donar pas a la presentadora de l’acte, la periodista Marta Fullera, que va fer un desglossament de l’acte i va anar presentant a cadascun dels grups participants que van actuar en dos escenaris, muntats per a l’ocasió, amb la finalitat de donar major fluïdesa a l’acte i, sobretot, perquè els components de cada agrupació poguessin actuar amb els micròfons desinfectats.

            La nit es va omplir de melodies típiques, de serenates, que van interpretar l’Estudiantina de Magisteri, el nostre amics, -Sequioleros d’honor i encarregats durant molts anys de realitzar la serenata a les dones del Sequiol-, la Rondalla Vora Sequia, Voz y Modos, Rosa de Maig, Kanocafe – un grup que actuava com a tal per primera vegada- i, tancant, una altra agrupació que ha realitzat, en alguna ocasió, serenata en el nostre Cau Gaiater i també han ostentat el títol de Sequioleros d’honor; estem parlant del grup Jacaranda.
Totes les agrupacions, amb les seves melodies, van fer gaudir al públic que va acudir fins a completar l’aforament. I, entre ells, com no, la presència dels representants del Sequiol, amb la nostra Madrina Infantil Alejandra Saéz Sisamón acompanyada de la Presidenta Elisabeth Breva. A aquest esdeveniment -organitzat pel Patronat Municipal de Festes i membres de la Comissió del 75é aniversari, entre ells el vicepresident d’aquesta comissió, Jorge Marti Obiol- també van acudir diversos membres de la Comissió de la Gaiata 15 SEQUIOL.

            A poc a poc, anem tornant a l’anhelada normalitat i anem posant en marxa nostra maquina festera. Esperem que no tingua una nova parada i que aviat arribem a aquestes anhelades festes de la Magdalena.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*