Falles a Borriana i Vall d’Uixó

El dia de Sant Josep, els màxims representants de Sequiol per a la magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats aquesta vegada pel vicepresident Jorge, acompanyaren als amics de la ‘Falla del Barri València’ en Borriana i de la ‘Falla la que faltava’ de La Vall d’Uixó, en el dia gran de les festes Josefines.
De bon matí participaven en l’ofrena a la Mare de Déu de la Misericòrdia de Borriana. Una vegada finalitzada aquesta al costat del bell tapís de flors, es traslladaven a la veïna localitat de La Vall d’Uixó per tal de contemplar l’última mascletà de les falles 2018.
Posteriorment, per a reposar forces es van quedar amb la comissió vallera a menjar una apetitosa paella en el seu casal faller, on a part de compartir taula i estovalles, van tenir l’oportunitat de presenciar una divertida desfilada de moda.
Després d’una bonica vesprada en la Vall d’Uixó, tornaven a Borriana a l’espera de l’arribada d’aquell moment tan especial per a les comissions falleres, l’hora de cremar els seus monuments.
Un moment màgic, especial, viscut amb intensitat per tot faller i del que van ser testimonis de primera línia, Àgueda, Nagore i Iker, els nostres càrrecs 2018.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*